Mărul
Cultivare şi reţete culinare
Autor:
Eisenstock, Ildikó
prezentare
Fără să exagerăm, putem afirma că mărul este fructul care însoţeşte istoria omenirii, el apărând în numeroase legende şi opere de artă. În Europa mărul creşte aproape peste tot, fiind cultivat de secole, fructul său fiind un aliment cunoscut şi îndrăgit de toată lumea.
Acest fruct există în mii de soiuri, este delicios şi aspectuos în diverse mâncăruri şi are efecte terapeutice recunoscute şi apreciate.
În această carte sunt prezentate pe larg toate beneficiile acestor fructe atât de îndrăgite. În introducere veţi afla date despre istoricul mărului, aspecte legate de cultivarea acestei plante, descrierea principalelor soiuri, efectele terapeutice ale merelor şi domeniile lor de utilizare.
Partea a doua cuprinde o colecţie de reţete culinare cu mărul în prim-plan, începând de la salate gustoase, supe, preparate din carne şi peşte şi încheind cu prăjituri savuroase cu mere.
detalii
Carte în limba:
romană
Anul apariţiei:
2014
Editura:
Casa
ISBN:
9786068527390
Format: 160 pagini, 235 x 165 mm, broşată